Fotbaloví hrdinové. z ulice na stadion - Oldfield, Matt (CPress, 2023)
Kniha přináší zajímavosti ze sportovního života a fotbalového útočníka Viníciuse Júniora. Díky této knize se také dozvíte, jak tento talentovaný křídelní útočník zdokonaluje své fotbalové umění, jak se zlepšuje v driblinku, kopací technice i v umění taktiky. A jak v pouhých 21 letech vstřelil v dresu Bílého baletu rozhodující gól finálového zápasu Ligy mistrů. Nakladatelská anotace. Kráceno.