Volá Londýn - Masaryk, Jan (Artis, 2023)
Vysílání českého rozhlasu z Londýna v roce 1939, jehož vysílání zahájil právě Jan Masaryk. Jeho vzpomínky na dění v Anglii v nuceném exilu. Výběr válečných promluv Jana Masaryka z válečného Londýna do okupované vlasti. Vtipné a elegantní, a přece posilující a vlastenecké, bez zbytečného patosu.