Hvězda Valdštejnova srdce : romantický příběh z doby třicetileté války - Bauer, Jan, 1945- (MOBA, 2011)
Historický román současného autora je romantickým příběhem z třicetileté války, odehrávající se v posledním období života frýdlantského vévody Albrechta z Valdštejna.