Už jsem ti to říkala? : historky, které nechci zapomenout - Graham, Lauren, 1967- (Pangea, 2023)
Kniha autobiografických vzpomínek herečky známé především díky působení v populárním seriálu Gilmorova děvčata. Přináší soukromé historky o své kariéře v zábavním průmyslu od prvních dní, kdy coby začínající herečka brázdila v červeném volkswagenu Los Angeles, přes své první hostování v late nigh show až po výzvy spojené s tím, jak v Hollywoodu elegantně stárnout. Nakladatelská anotace. Kráceno.