Bohemia a Albion - Jakobec, Milan, 1951- (Volvox Globator, 2023)
Bývalý diplomat vzpomíná na své působení na českém velvyslanectví v Londýně během devadesátých let minulého století. Autor také popisuje osudy českých krajanů v Británii a osobností, které se v minulosti zasloužily o rozvoj česko-britských vztahů.