Ozvěna skandálu - Madeleine, Laura (MOBA, 2023)
Osiřelá kuchyňská pomocnice je neprávem obviněna z vraždy. Útočiště nachází v marockém Tangeru, kde se ale musí ukrývat ve lži a klamu. Teprve o desítky let později její příběh plný lásky a nebezpečí odhaluje mladý americký novinář. Poté, co je Alejandra obviněna z vraždy, uprchne na jih Španělska, kde musí čelit životu v chudobě. Pak ji ale okouzlí moc bohatých a také kouzlo anonymity, jež čeká za mořem v marockém Tangeru, a tak se Alejandra rozhodne začít znovu. Ovšem nový život má svou cenu - musí žít ve lži a klamu. O desítky let později se ulicemi Tangeru potuluje mladý americký spisovatel a hledá inspiraci pro svou další tvorbu. Když náhodou narazí na zmínku o Alejandřině životě, zaplete se do příběhu skandálu, lásky a nebezpečí, který stále pokračuje... Nakladatelská anotace.