Dopis příteli - Kocian, Jiljí (E-knihy jedou, 2023)
Situačně-psychologicky laděná novela s erotickým podtextem, psaná ich formou. Jde o dopis fiktivnímu příteli. Pisatel se pod ostnem osobních útrap, coby ovdovělý, silně profilovaný extrovert, vehementně snaží překonat mrazivou hrůzu osamění hledáním vhodné partnerky. Na cestě za „novým životem“ se nevyhýbá ani pestrému sexuálnímu vyžití, které k vzájemnému poznávání se rozhodně patří.