V čase - Krpálková, Věra (E-knihy jedou, 2023)
Vydáváme se v čase na dobrodružnou cestu a nevíme, co pro nás život připravil.Kdo ví, co bude dál…? Něžný román mapující život a mezilidské vztahy jedné ženy od narození až ke stáří.