Emoce jako náš životní kompas : využití emoční inteligence v každodenních situacích - Ševčíková, Jitka, 1969- (CPress, 2023)
Emoce hrají v našem životě klíčovou roli. Když emoce pochopíme, můžeme je využít při řešení nejrůznějších životních situací. Kniha ukazuje, jak emoce poznat a jak s nimi pracovat.