Vůdce vždy v čele : odstřelovač, voják, přeživší - Middleton, Anthony, 1981- (XYZ, 2023)
Bývalý příslušník britských speciálních jednotek vzpomíná na průběh své vojenské služby zahrnující tvdý výcvik i bojová nasazení v exotických zemích. Součástí práce jsou rovněž užitečné rady, jak překonat sám sebe a být dobrým vůdcem.