23:55 - Hlubek, Jan, 1994- (Canc, 2023)
Drobná sbírka hororových povídek českého autora. Děsivé povídky pět minut před půlnocí. Hodiny tikají. Za pět povídek odbije půlnoc. Temná a mrazivá, vzbuzující beznaděj a podporující primitivní pudy. Dovolte vlastní imaginaci, aby vás schvátila. Žádný svět není tak magický jako ten ve vaší hlavě. Nakladatelství Canc uvádí sbírku, jež mapuje povídkovou tvorbu kontroverzního spisovatele Jana Hlubka od počátku až do roku 2023 a svými žánrovými přesahy tečuje několik literárních odvětví. Nakladatelská anotace.