Strážce boleslavského mysteria - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého, 2011)
Osmá kniha série Oldřich z Chlumu. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.