Vlk z Wessexu - Harffy, Matthew (Vendeta, 2023)
Dobrodružný historický román ze středověké Anglie, v němž se počestný starý lovec stává nedobrovolným psancem. Vládne horké léto roku 838. Starý lovec Dunston pokojně přebývá v hlubokých lesích Wessexu, jeho osamělý život však naruší nález zohaveného lidského těla. Záhy se dočká obvinění z vraždy a nezbývá mu než očistit své jméno a ochránit dceru zavražděného muže před nelítostnými pronásledovateli, kteří se nezastaví před ničím, aby udrželi jisté nebezpečné tajemství. Na útěku před vrahy prchají divokými kraji a Dunston musí vynaložit veškeré síly, lstivost i dovednosti, které si osvojil za léta života v hloubi hvozdu. Má-li však mít při střetnutí s nesmiřitelnými nepřáteli, kteří jsou jim na stopě, naději na vítězství, musí porušit dávnou přísahu danou milované ženě, otevřít dveře do své vlastní minulosti a stát se opět mužem, kterým kdysi býval. Vlk z Wessexu se musí znovu vydat na lov, neboť tak si žádá čest a povinnost. Nakladatelská anotace. Kráceno.