Václav Havel očima puzuka, pižďucha a nakyslíka - Němeček, Tomáš, 1973- (Velikáni do kapsy, 2023)
Další díl zábavné komiksové série populárně-naučných knih popisující naše slavné hrdiny tak, jak je neznáte. Tentokrát o Václavu Havlovi, prvním prezidentovi republiky po pádu komunismu.