Poruchy příjmu potravy : odpovědi na otázky, na které jste se báli zeptat - Procházková, Lenka (Pasparta, 2017)
Publikace přibližuje problematiku poruch příjmu potravy široké veřejnosti, jak laické, tak odborné, rodičům, učitelům i samotným lidem trpícím mentální anorexií nebo bulimií.