Atramentovočierne srdce - Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové), Robert (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Keď do detektívnej kancelárie vkročí Edie Ledwellová s prosbou o rozhovor s Robin Ellacottovou, detektívka nevie, čo si má o neupravenej mladej žene myslieť. Spoluautorku kresleného seriálu Atramentovočierne srdce prenasleduje záhadný internetový používateľ a ona chce odhaliť jeho totožnosť. Robin má pocit, že jej s tým nemá ako pomôcť. O niekoľko dní však zistí, že Edie niekto zavraždil na Highgateskom cintoríne, kde sa odohráva dej seriálu. Robin a Cormoran Strike sa púšťajú do pátrania po neznámom...