Maluji slovy - Janstová, Jitka (E-knihy jedou, 2023)
Kdyby se mi před časem nepřihodila poezie, nevím, kudy by se můj život dál ubíral. Sbírka lyrické poezie ve vázaném verši s tématikou života, lásky, s prvky vyznání k milovanému rodnému městu Brnu obsahuje 42 básní a je doprovázena fotografiemi krásných obrazů pana Jana Březiny.