Přežila jsem Tinder - Sudrich, Sandra (Pointa, 2023)
Kniha obsahuje úsměvné historky ze seznamovací aplikace Tinder v kontextu hlubšího zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy obecně. Jak se můžeme v dnešní době seznámit? Jak druhého na Tinderu oslovit? Jak přežít otřesná setkání? Kdy začíná vztah? Může žena požádat o ruku muže? A další témata spojená s hledáním partnera ve 21. století. Nakladatelská anotace. Kráceno.