Náhradka : každé dítě by mělo vyrůstat doma - Postránecká, Barbora, 1983- (Vyšehrad, 2023)
Dětství nezřídka ovlivňuje celý náš budoucí život. Hlavní aktéři hovoří o svých zkušenostech i o tom, jak je důležité mít u sebe někoho blízkého. Skutečné příběhy dětí, které nemohly vyrůstat se svými biologickými rodiči.