Ofélie Scaleová. - Kiefer, Lena, 1984- (King Cool, 2023)
Young adult dystopie ze světa, v němž je veškerá technologie mimo zákon. To se ale mnoha lidem nelíbí a všemi možnými způsoby usilují o její návrat. Osmnáctiletá Ofélie Scaleová žije v Anglii v nepříliš vzdálené budoucnosti, kde vládne král a veškerá technologie je postavena mimo zákon. Milovnice moderní techniky a odvážná bojovnice Ofélie se přidává k odbojové skupině ReVerse, která se snaží o návrat technologie do života lidí. Díky svým fyzickým i psychickým předpokladům je vybrána, aby se přihlásila do královské tajné služby. Pokud v tvrdé konkurenci uspěje, bude moci z pozice jednoho z jeho bodyguardů krále zavraždit a tím uvolnit cestu umělé inteligenci. Když ale dorazí na hrad, bláznivě se zamiluje do tajemného Luciena - králova bratra. A Ofélie si najednou musí vybrat mezi loajalitou a zradou, láskou a nenávistí... Nakladatelská anotace.