Vlci z Wall Street. - Layne, Lauren (Red, 2023)
Volné pokračování romantické série odehrávající se na obchodní burze. Matt Cannon je v osmadvaceti letech nejmladší makléř na Wall Street, úspěšný a hříšně bohatý. Kdysi býval "zázračné dítě", ale teď je z něj každým coulem muž. Své o tom ví řada žen - a Matt si s chutí užívá večer co večer. Po posledním velkém flámu se však v novinách objeví zpráva s palcovými titulky, Mattovi klienti znejistí a šéfové ve Wolfe Investments mu dají ultimátum. Aby napravil svou reputaci, musí si najít přítelkyni. Buď bude mít vážnou známost, nebo poletí. S tak těžkým úkolem může Mattovi pomoct jenom jedna žena. Nakladatelská anotace. Kráceno.