Domain Name System : principy fungování DNS a praktické otázky spojené s jeho fungováním - Satrapa, Pavel, 1964- (CZ.NIC, 2023)
Publikace se věnuje Systému doménových jmen (Domaine Name System), jeho bezpečnosti, a to jak z pohledu poskytovaných dat, tak z hlediska přenosových protokolů.