Pan primář v praxi... - Nečas, Ondřej (Backstage Books, 2023)
Sbírka humorných komiksových stripů z prostředí lékařské praxe vznikla původně na sociálních sítích. Pokračování prvního dílu, které obsahuje stovku stripů (z nichž některé na internetu ještě nevyšly), je opět plné nevybíravého humoru plného ironie, absurdna a pragmatismu... S příchodem do praxe autor přišel o studentskou drzost a jízlivost, kterou vystřídala frustrace z byrokracie a zkostnatělosti. Nakladatelská anotace. Kráceno.