Umění vnímat design pro děti a rodiče - Třeštík, Michael, 1947- (Motto, 2023)
Kniha zprostředkovává nevšední pohled na věci, které nás denně obklopují, aniž bychom si uvědomovali jejich krásu a tvarovou dokonalost. Poutavý text autora a nápadité ilustrace dokazují, jak předměty odrážejí dobu i styl. Autor představuje i technologie stojící za jejich vznikem. Každá židle, kávový servis a hračka má totiž svůj příběh. Nakladatelská anotace. Kráceno.