Skutečné zločiny v Praze a okolí - Žáková, Ivana, 1969- (Skutečné zločiny, 2023)
Kniha obsahuje 17 skutečných kriminálních, často velmi brutálních příběhů z doby druhé poloviny 20. století; je doplněna několika černobílými kresbami a fotografiemi.