Mámina kuchařka - Krupičková, Lenka (CPress, 2023)
Přehledná kuchařka s 90 chutnými recepty na polévky, hlavní jídla, dezerty a rychlé chuťovky. Jednotlivé pokrmy jsou opatřeny ikonami pro snadnější přehled, zda je recept vhodný i pro malé strávníky, vegetariány nebo osoby intolerantní na lepek či laktózu. Nakladatelská anotace. Kráceno.