Wednesday : neoficiální kuchařka : recepty inspirované delikátně morbidním seriálem - Jones, Iphigenia (Edika, 2023)
Recepty na nejrůznější lahůdky inspirované temným světem rodiny Addamsových, jejich oblíbených spisovatelů a vražedných zápletek. Již od roku 1938, kdy postava Wednesday Addamsové poprvé spatřila temno světa, si tato svérázná dívka s charakteristickými copánky a vražednými způsoby získává srdce děsivého počtu vyděděnců. Tato kuchařka, vytvořená fanoušky a pro fanoušky, inspirovaná populárním seriálem Wednesday, představuje recepty na výstřední pokrmy prosycené ďábelskými chutěmi. Nakladatelská anotace. Kráceno.