Zakázané lásky : nevěra vám dá víc, než si myslíte - Vokáčová, Magdalena, 1978- (CPress, 2023)
Sedm rozhovorů a sedm příběhů o nevěře, které napsala dvojice autorek - vztahová koučka a novinářka - je zpracováno sice podle kasuistik z praxe, ale podáno čtivou formou. Kniha pro kohokoliv, kdo nevěrou prošel či jí prochází, nebo kdo se s ní setkal ve své blízkosti. (Čili vlastně pro každého. Ale pššššt! Neříkejme to nahlas.) Povídky vzniklé na základě reálné kasuistiky se v ní střídají s rozhovory, v nichž novinářka Michaela Adámková rozebírá s autorkou problematiku trojúhelníkových vztahů, prevenci, spouštěče a dynamiku nevěry, možné scénáře a řešení. Kniha tak kombinuje čtivost milostného románu s osvětlujícím vhledem zkušeného vztahového kouče. Nakladatelská anotace.