Krize - Jak z krize ven, být bohatý a šťastný - Kandráčová, Michaela (Cestování bez cestovky, 2023)
KRIZE JE OD TOHO, ABY SE ŘEŠILA. POJĎME SPOLU VYŘEŠIT JAKOUKOLI KRIZI, A HLAVNĚ TU FINANČNÍ, BÝT BOHATÝ A HLAVNĚ ŠŤASTNÝ. ŽE NEJDE BÝT ZÁROVEŇ BOHATÝ A ŠŤASTNÝ. POŘÁD SLYŠÍTE, ŽE PENÍZE NEJSOU VŠECHNO? NEBO PENÍZE MĚNÍ CHARAKTER? TO JE VELKÝ MÝTUS A VĚŘTE MI, ŽE LÉPE SE ŽIJE S PENĚZI NEŽ BEZ NICH. CHARAKTER SI KAŽDÝ TVOŘÍME UŽ V DĚTSTVÍ, ALE ŠTĚSTÍ, A TO, JAK BUDEME CELÝ ŽIVOT ŽÍT SI TVOŘÍME POMOCÍ VŠECH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ, PARAMETRŮ A JEDEN Z NICH JSOU PENÍZE. Autorky již sedmá autorská kniha v pořadí. Je vrcholem 20leté praxe v podnikání. Vše o pasivním příjmu, podnikání on-line, cestovat a zároveň nepřestat pracovat. Návod, jak začít, kde začít a hlavně být u toho i šťastný.  Kniha vás povede krok po kroku, jak z krize (nejen finanční) ven, ale i jak vydělávat 24/7.