Kam odcházejí sny - Fido, Petra (Canc, 2023)
Thriller české autorky, na jehož dospívajícího hrdinu čeká tvrdá životní zkouška. V šestnácti letech překročí Erik práh domu své tety Kiry v estonském městě Varakkai. Tam se setkává se sestřenicí Natalií - tajemnou černovlasou dívkou, milující hru na kytaru, Nirvanu, kočky a nesnášející všechno, co se týká Erika. Mladík, poznamenaný psychickými problémy a závislostí na lécích, se postaví ruské mafii a sáhne si na dno, od kterého bude nesmírně těžké se odrazit. Nakladatelská anotace.