Mé srdce si tě najde - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2023)
Milostný román, který se vrací do období pandemie covid-19. Náhodné setkání s osamělým spisovatelem dovede Ettu až k lásce jejího života. Když se na začátku pandemie zastaví celý svět, Etta uvízne v Kansas City. Ve snaze sehnat střechu nad hlavou se setkává s Henrym, který potřebuje ošetřovatelku. Když jí nabídne, aby zůstala u něho, zdá se, že se tím vyřeší problémy jich obou. Zatímco oba zapadnou do příjemné rutiny, Etta se ponoří do Henryho knihovny. Historické záznamy o životě na Středozápadě vedou k živým snům o Kansas City v sedmdesátých letech 19. století, snům, v nichž je nevěstou provdanou za pohledného, ale rezervovaného rančera. Nakladatelská anotace. Kráceno.