Kuchařka z rybářské chaty : recepty z mořských ryb - Richterová, Nataša (Pointa, 2023)
Snadné a časově nenáročné recepty na pokrmy z mořských ryb, které jsou inspirované chutěmi z celého světa a okořeněné krátkými příběhy z rybaření v Norsku.