Nádoba nectnosti - Beneš, Jaroslav (E-knihy jedou, 2023)
Představte si Vincenta, našeho hrdinu, podléhajícího svým démonům. Smrt přítele a následné události ho vrátí do světa, který kdysi nedobrovolně opustil. Uvíznul v komplikované síti intrik a snaží se rozplést její nitky. Musí urychleně nacpat vypadlé kostlivce zpátky do skříně a zároveň vyřešit otázku, co má větší váhu: Spravedlnost, nebo odplata?