Sny - Špaček, Kateřina, 1992- (Pointa, 2023)
Sbírka básní a povídek pro všechny, které zajímá podstata života a intuice. Technologie je všude kolem nás a lidé na ni spoléhají čím dál víc. Na co ale zapomínají, je podstata lidské duše a chápání. Skutečný smysl života je daleko hlubší a komplexnější. Tato sbírka básní a povídek čtenáři dopomáhá uvědomit si své vlastní bytí, projít bolem a ztrátou, než objeví osvobození, ke kterému vede trnitá cesta. Jaká je ta vaše? Ignorace či popírání vlastní identity a intuice, nebo hledání pravdy? Nakladatelská anotace.