Hodnota vody : hledání řešení největšího světového problému - White, Gary (Jota, 2023)
Kniha věnovaná hledání řešení na jednen z velkých globální problémů lidstva, zdrojů čisté vody. Publikace se zaměřuje na klíčová jednání i na komunity, které se snaží o alternativy. Autoři též popisují model, jenž má přinést větší prosperitu lidem na celém světě.