Než tě nechám jít - Ryan, Kennedy (Jota, 2023)
Po ztrátě dítěte prožívají Yasmen a její manžel Josiah nejhorší období života. Ani jejich láska nemůže utišit tu bolest. Dokáže čas zahojit jejich rány a dát jejich lásce druhou šanci? Jejich láska měla trvat navždy. Když ale život začal zasazovat jejich vztahu ránu za ranou, Yasmen a Josiah Wadeovi zjistili, že láska sama o sobě nemůže vyřešit všechno. Ani zachránit jejich manželství. Yasmen nebyla připravená na to, jak se jí život rozpadne pod rukama, ale konečně se opět začíná radovat. S Josiahem našli nový rytmus a společně se starají o své děti i prosperující podnik. Přesto je to k sobě stále táhne jako dva magnety, což vyvolává otázku, zda jsou opravdu připraveni nechat toho druhého jít. Jeden ukradený polibek vede k dalšímu... a pak k dalším. Je to žhavé! Je to zakázané. Vše je pohádkové - dokud se neotevřou staré rány. Je příliš pozdě na to, aby byli spolu? Nebo bude druhý pokus ještě lepší než ten první? Nakladatelská anotace.