Naše Cesty za štěstím : Turecko, Kostarika, Japonsko - Tronečková, Kristýna (CPress, 2023)
Putování po světě, ke kterému si autorka přizvala parťáka Matouše a spolu objevují, co pro jiné národy znamená štěstí. Představí vám Turecko jako sílu všech sil, o které místní hovoří jako síle napětí. Kostariku jako sílu nezkrotného života, jehož koloběh se ztrácí ve vlnách oceánů a v křiku džungle. A Japonsko jako sílu neutuchajících tradic, které tento národ provází snad od počátku jeho existence. Nakladatelská anotace. Kráceno.