Justínka a asistenčný jednorožec - Maďarková, Kateřina (Albatros Media a.s., 2021)
„Akútny nedostatok fantázie“, tak sa volá zvláštna Justínkina diagnóza, na ktorú jej doktor predpísal ešte zvláštnejšiu liečbu: musí stráviť šesť dní s asistenčným jednorožcom Hubertom. Každý deň plný spoločných dobrodružstiev mení Justínkin svet. Zrazu je zábavnejší a farebnejší. Navštívia miesta, ktoré dievčatko vo svojom obľúbenom atlase sveta nikdy neobjavilo – tajomnú rieku Slov, planétu Fantázia, ba dokonca krajinu jej vlastného výkresu!