Žraločí zub - Březinová, Ivona, 1964- (Go! - Gang odvážných, 2023)
Další kniha z volné série příběhů dětí, které jsou nuceny bojovat o přežití, se tentokrát odehrává v daleké Austrálii. Říká se, že v Austrálii je nebezpečné skoro všechno, co se hýbe. K protinožcům si to pojede ověřit i Mariana, Alfa, Beta, Tim, Jonáš a Hardy. U australského pobřeží je čeká hned několik zábavných i adrenalinových aktivit: surfování, šnorchlování a přístrojové potápění. Je však Gang odvážných na setkání s obávanými mořskými predátory skutečně připraven? Nakladatelská anotace. Kráceno.