Mnohokluk. - Hlavinková, Lucie, 1974- (Albatros, 2023)
Pokračování sci-fi dobrodružství odehrávající se napříč paralelními vesmíry. Adam absolvoval už tolik dobrodružství, že by to stačilo hned na několik životů. Aby ne - vždyť navštívil multivesmír, ve kterém potkal hned několik verzí sebe sama! Teď se ale vrátil ke svému normálnímu životu a přepadla ho nuda. Brzo se však kolem začnou objevovat zvláštní znamení. Průchody mezi vesmíry se znovu otevřely a vojenský vesmír v čele se zlým Adamovým dvojníkem ohrožuje celý multivesmír. Nakladatelská anotace. Kráceno.