Posvícení a hody v Čechách a na Moravě - Večerková, Eva, 1945- (Vyšehrad, 2023)
Současná podoba našich posvícenských slavností i ucelený kulturně historický pohled na téma posvícení a hody v Čechách a na Moravě.