Modlitby maminek - Křemečková, Hana (Pointa, 2023)
Soubor modliteb určených maminkám. Tyto modlitby mohou být inspirací pro zamyšlení, ale i nástrojem, když docházejí slova. Je v dnešní době ještě vůbec potřeba se modlit? To si pište, že jo! Modlitba je rozhovorem. Modlitba je osobní audiencí se samotným Bohem. Tento soubor modliteb může maminkám pomoci hledat slova a vkládat je do modliteb jak za sebe, tak za své děti, a to v těch nejrůznějších situacích, obdobích i pocitech. Modlitba maminek dokáže provázet jejich děti i tam, kam mateřské objetí nedosáhne. A tímto vyslaným objetím se mohou i samy maminky nechat obejmout Bohem. Nakladatelská anotace. Kráceno.