Bican proti Čepičkovi : fotbal ve stalinistickém Československu - Zikmund, Zdeněk, 1964- (Prostor, 2023)
Monografie podrobně reflektuje československý fotbal v područí studené války v letech 1948 až 1956 v soukolí politických procesů, represí a perzekucí.