Sport je bolest : užívejte si pohyb, zbavte se zranění a chytře jim předcházejte - Novotný, Michal, 1974- (Žádná velká věda, 2023)
Publikace naučí lépe porozumět svému tělu a prozradí nejúčinnější postupy moderní sportovní fyzioterapie i kondičního tréninku se spoustou praktických tipů ilustrovaných skutečnými příběhy.