Malí filozofové : velké otázky těch nejmenších - Hershovitz, Scott (Jota, 2023)
Pátrání autora po odpovědích na zásadní životní otázky s pomocí dvou malých pomocníků, synů Hanka a Rexe. Filozofie dětství je přiblížena samotnými dětmi a rodičům se otevírá moudrý vhled na bohatý vnitřní svět svých potomků.