Past na ďábla - Maniscalco, Kerri (King Cool, 2023)
Závěrečný příběh série, v jejímž úvodu se autorka vydala po stopách Jacka Rozparovače, k němuž se v závěru opět vrací. Audrey Rose Wadsworthová připlouvá se svým partnerem Thomasem Cresswellem do Ameriky, dravé a křiklavé, tolik odlišné od malebných uliček Anglie. Vylodí se v New Yorku, odkud se po stopě záhadného vraha společně vydávají do Chicaga. Pátrání je zavede na slavnou chicagskou Světovou výstavu, jejíž romantické bílé pavilony na březích Michiganského jezera jsou náhle potřísněny krví. Audrey Rose s Thomasem v příběhu odhalí totožnost brutálního sériového vraha a stojí před nejtěžším úkolem ze všech - dopadnout toho ďábla! V katakombách pod jeho Vražedným hradem nakonec Audrey Rose svede zápas o holý život. Nakladatelská anotace. Kráceno.