Latte bez mlíka : neuvěřitelné hlášky ze světa (nejen) gastronomie - P., Kristýna, 1993- (CPress, 2023)
Kniha je souborem vtipných instagramových glos, které přináší sám život obsluze i zákazníkům kaváren, restaurací, barů a jiných gastronomických zařízení. Psal se rok 2018, byl prosinec. Na bar přišla paní a zcela vážně si objednala latte bez mlíka s sebou. Tehdy jsme u baru byli tři a všichni jsme otevřeli pusy dokořán. Ale náš zákazník, náš pán. A takhle vznikl úspěšný instagramový účet Latte bez mlíka, kde se může svěřit kdokoliv, kdo pracuje s lidmi. A že to jsou někdy perly! Nakladatelská anotace. Kráceno.