Nejsem Nikdo - Šolc, Václav, 2001- (Pointa, 2023)
Deník bezejmenného kluka, který se snaží adaptovat do světa, v němž správně nemá existovat. Představte si, že se ráno probudíte a nikdo vás nepoznává. Vaši kamarádi, vaše láska ani vaše vlastní rodina neví, kdo jste. Jste nikým. Probudili jste se v alternativní dimenzi, ve které jste se nikdy nenarodili. Nejsem Nikdo je deník bezejmenného hrdiny, který se potýká právě s tímto problémem. Ztratil rodinu, kamarády i přítelkyni a teď se musí smířit s tvrdou realitou, ve které se objevil. Nakladatelská anotace.