#Nezapomeň : příběhy Paměti národa - Paměť národa (projekt) (Kniha Zlin, 2023)
Dramatické osudy statečných žen z českých zemí i Slovenska, jejichž životy byly poznamenány totalitními režimy dvacátého století.