Strážkyně draků - Flanagan, Liz (CPress, 2023)
Fantasy příběh plný tajemství, kouzel a draků. Když začne válka ohrožovat její milované rodné město, musí Rowan se svou maminkou uprchnout do Temného lesa, kde se poprvé v životě setkává se svým dědečkem a jeho bílým vlkem Artem. Ve chvíli, kdy Rowan zachrání dračí mládě před pytláky, začíná postupně odhalovat tajemství své vlastní identity. Nakladatelská anotace. Kráceno.